Op IKxpeditie

Op IKxpeditie

Verandering gaat stap voor stap maar begint steeds bij het vooruit zetten van je eigen voeten.

Tegen veranderingen kun je aanzien als een onherbergzaam gebied. Stappen zetten in die richting is kan een uitdaging zijn maar het idee kan je misschien ook verlammen. In “Op Ikxpeditie” gaan we samen op pad om het gebied te verkennen.

Je ontdekt…

dat ieder op z’n eigen manier tegen veranderingen aankijkt en dat mensen daarin ook erg op elkaar lijken. Je ontdekt je eigen rol in veranderende situaties en je staat stil bij de hindernissen en mogelijkheden die zich aandienen en welke veilige stappen je kunt zetten om deze veranderingen effectief tegemoet te treden.

Je beleeft…

een speels opgezette workshop waarin je vanuit verschillende perspectieven naar veranderingen kijkt. Een korte ontdekkingsreis waarin we kijken naar veranderingen van een afstandje, ervaren wat ons tegenhoudt en verder brengt en stappen zetten voor het vervolg van de reis.

Je beweegt…

met als resultaat  een persoonlijke realistisch actieplan om in de komende periode vanuit eigen kracht en met behulp van je eigen unieke talenten veranderingen tegemoet te treden en vorm te geven.

 

Praktisch:

Duur: 1 dag
Groepsgrootte 9-12 deelnemers

Categorie:
omgaan met veranderingen
Top